Var med och bidra till ett inkluderande samhälle!

Vill du vara med och bidra till ett inkluderade samhälle där alla människors rätt till delaktighet tas till vara? Då kanske du är den vi söker!

Samtrans bidrar till inkludering och delaktighet

Avdelningar

Arbeta som förare

Som förare hos oss hjälper du barn och vuxna att färdas till och från skola, arbete, aktiviteter och sjukhusbesök. Du får ett viktigt uppdrag där du direkt ser att du gör skillnad för dina resenärer som inte har möjlighet att resa på annat sätt. Du arbetar under fasta tider och framför allt på dagtid. Du får en trygg anställning med kollektivavtal hos något av våra åkerier.

Arbeta hos Samtrans

Arbeta på Samtrans kontor

På vårt kontor i Solna arbetar vi med avtalsupphandlingar, kvalitetssäkring, åkeriservice, affärsutveckling, marknadskommunikation och mycket mer. Här finns också vår kundtjänst och trafikplanering. Alla spelar en viktig roll i samarbetet för att vi ska kunna ge utmärkt service till resenärer och kunder. 

Lediga tjänster

Tjänst Publicerad Ort Ansök senast
Kundtjänstmedarbetare 50 % visstid
28 September 2023
Solna
20 Oktober 2023

Kollegor berättar

Arbeta hos Samtrans

”Att arbeta med verksamhetsutveckling på Samtrans är mångfacetterat och givande, inte minst då jag får vara med och utveckla lösningar som möter samhällets behov och utmaningar”

Daniel Sandfeldt
Verksamhetsutvecklare

”Att kunna erbjuda mina resenärer en trygg resa med god service till och från sin destination gör jobbet betydelsefullt. Ett stort plus är all trevlig kommunikation vi brukar ha i bilen längs vägen.”

Johanna Malmsten
Förare

”Varje kund är unik, och att hitta rätt i varje enskilt ärende är för mig väldigt givande. Dessutom ger alla trevliga samtal med våra kunder och samarbetet med våra duktiga förare mig glädje.”

Karl-Johan Westman
Bokningscentralen