Dagliga, turbunda resor. Resor till och från arbete, daglig verksamhet eller rehab.

Resenärens hemkommun beslutar om resebehovet och betalar resorna. Att dagligen genomföra tusentals resor i en storstadsmiljö ställer stora krav på Samtrans planering, beställningscentral, chaufförer och fordon, men även på passagerare, anhöriga och personal på dagcenter och boenden.

För att skapa trygga och trivsamma resor är det viktigt med samarbete. Vi på Samtrans har som ambition att omgående meddela eventuella förseningar direkt till den plats där hämtningen ska ske. Det är också viktigt att även ni som beställare hör av er till oss i fall era resplaner ändras.

  • Boka resa eller ansöka om inloggningsuppgifter

    Samtrans har flera lösningar för dig som har tillgång till Internet och en smarttelefon och som enkelt vill kunna av- och påboka redan beställda, turbundna resor.

    Med vår app Mina Resor Samtrans kan du enkelt av- och påboka resor från din smartphone (ladda ner i App Store eller Google Play).  KundWebben  når du från vilken dator som helst som har en uppkoppling mot Internet.

     

    Inloggningsuppgifter till både KundWebben och appen Mina resor gör du på KundWebben.  Klicka här  för att komma till KundWebben. Obs! Du kan endast söka inloggningsuppgifter till en resenär per gång.