Samtrans Omsorgsresor avslutar sitt uppdrag att köra skol- och omsorgsresor i Norrtälje

Färdtjänst Nobina Norrtälje Omsorgsresor Samtrans Samtrans Omsorsresor Skolskjuts Upphandling

– Det känns naturligtvis tråkigt att lämna ifrån sig en välfungerande samverkan och leverans. Samtrans har bidragit till en kvalitetshöjning de senaste två åren och arbetat intensivt för att resenärerna ska få den omsorg och kvalitet som de har rätt till, säger Eric Steijer, Marknadschef på Samtrans.

Under de senaste två åren har Norrtälje kommun och Samtrans haft en mycket bra samverkan och tillsammans bidragit till en märkbar ökad kundnöjdhet. 

– Vi har varit mycket nöjda med Samtrans leverans de senaste två åren och hoppas att de kommer tillbaka i framtida upphandlingar, säger Peder Stenström, upphandlingschef Norrtälje Kommun. 

Det går fortfarande bra att fortsätta resa med Samtrans om man är beviljad färdtjänst med rullstolstaxi. Men skolskjuts och omsorgsresor lämnar Samtrans nu över till det bolag som la lägst pris och vann upphandlingen denna gång. 

– En sak är säker, vi kommer aldrig att tumma på kvalitet, det är ett löfte vi har gett till våra resenärer. Vi hoppas nu att de som tar över efter oss verkligen förstår vikten av att förvalta förtroendet som vi har byggt upp hos invånarna och kommunen. -Vi vet att våra förare är mycket omtyckta av våra resenärer, vi är naturligtvis glada över att Norrtäljeborna fortfarande har möjlighet att välja att resa med Samtrans rullstolstaxi, tack vare det fria kundvalet, avslutar Eric Steijer.