Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun

Nobina Nobina Care Omsorgsresor Samtrans Samtrans Omsorgsresor Skolskjuts Täby kommun

-Vi är såklart glada över att få fortsätta köra Täbys resenärer i minst två år till och vet att många av våra förare byggt upp en fin relation till sina resenärer. Det känns också stimulerande att arbeta tillsammans med Täby kommun som ställer höga krav på oss som leverantör, säger Jana Odinsman, marknadschef på Samtrans.

Avtalet innebär nya krav på digitala verktyg som ska göra det enklare för barn, föräldrar, skolpersonal och andra berörda att beställa sina resor. Samtidigt ställs höga krav på kunskap om resenärernas varierande förutsättningar att resa. Bland nyheterna finns också en användarvänlig app-lösning som ska göra det möjligt för resenärerna att se var bilen befinner sig, enkelt kunna få nödvändig information om sina resor, samt lämna betyg på resan.

-Vi utför ett viktigt samhällsuppdrag för människor med särskilda behov. Det ställer höga krav på oss, därför växlar vi nu upp tempot i hela vårt kvalitetsarbete. Vi ser fram emot nystarten som väntar, avslutar Jana Odinsman.

Det nya avtalet träder i kraft den 1 januari 2023 och löper i fyra år. Tilldelningen kan överklagas och avtal kan tecknas från och med 2022-06-21.