Johan Arntyr ny verksamhetsutvecklingschef inom Nobina Care

Nyhet

Nobina Care befinner sig i en intensiv period av utveckling för att fortsätta ligga i framkant på marknaden för omsorgsresor. För att lyckas med vår omvandling behöver vi fortsätta investera i duktiga kollegor. Vi utökar därför organisationen med en ny roll där Johan Arntyr blir verksamhetsutvecklingschef inom Nobina Care.

– Johan har bidragit med struktur, analys och framåtanda som konsult i vår organisation. Jag är mycket glad över att Johan nu väljer att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med oss i en ny roll, säger Tomas Hansson, Vd Nobina Care.

-Det senaste året har jag haft förmånen att jobba med särskild kollektivtrafik, en viktig samhällstjänst med stor och direkt påverkan på människors liv, inom ramen för Samtrans och Nobina Care. Vidare har jag fått göra det tillsammans med skickliga kollegor som har ett genuint engagemang för våra resenärer. Det känns otroligt roligt att i rollen som verksamhetsutvecklingschef fortsätta resan i ett bolag, vars tydliga strategi är kvalitet i alla led. Detta tillsammans med kollegor med hjärtat på rätt plats, säger Johan Arntyr, tillträdande verksamhetsutvecklingschef i Nobina Care.

-Jag ser nu fram emot att bidra till att bibehålla och utveckla Samtrans och Nobina Cares positioner som branschledare avseende bland annat kvalitet tillsammans med regioner, kommuner och våra samarbetsparters i åkarledet, avslutar Johan Arntyr, tillträdande verksamhetsutvecklingschef i Nobina Care.

Genom affärsområdet Nobina Care finns varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Göteborgs Buss och Telepass representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Nobina Care utför personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner och har en stark samhällsviktig roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken.