Samtrans söker förare

Samtrans söker förare som vill bidra till en bra vardag för de vi finns till för; resenärerna. Just finns särskilt behov av förare till köruppdrag i Norrtälje, Södertälje, Järfälla, Sollentuna, Ösmo och Solna. 

Som förare åt Samtrans är du anställd inom något av våra cirka 175 anslutna åkerier. Vi söker dig som kan ge service till människor och gillar att köra bil. När du kör för Samtrans arbetar du med den viktiga uppgiften att hjälpa skolungdomar samt personer med särskilda behov att vara mobila i vardagen. För att alla förare ska ha samma förutsättningar går samtliga förare en certifieringsutbildning hos oss. Utbildningen är bland annat en förutsättning för att kunna möta resenärernas villkor och den upprepas var 12 till var 14 månad.

Samtrans kommunikationschef Erika Wegener beskriver rollen såhär:

– Samtrans resenärer är det viktigaste för oss och vi söker medarbetare som delar den bilden. Som förare ligger din anställning hos ett av de åkerier som är anslutna till Samtrans men du blir samtidigt en viktig del av Samtrans team. Hos oss har du som förare ett förtroendeuppdrag där du är Samtrans ansikte utåt.

Det är meriterande men inget krav att du arbetat som förare tidigare. Det är också meriterande om du har erfarenhet från någon form av omsorgsarbete tidigare. Det viktigaste är att du noggrann, strukturerad, lugn, stresstålig och ”service minded”. Om du känner att du vill arbeta med något som har betydelse för andra människor och ge den bästa servicen till både kollegor och resenärer, då har du hittat rätt.

Välkommen med din ansökan! Du hittar alla lediga tjänster här.