Succé för Samtransdagen!

 

Lördagen den 21 april visade Samtrans upp sin verksamhet för kunder, beställare, Samtransfamiljer och Samtransfans hos StHIFBeckis idrottscenter.

Vädergudarna var med oss och bjöd på uppehåll och de första besökarna kom redan när vi slog upp portarna klockan 10.00. När sista gästen hade gått strax efter klockan 15.00, visade det sig att vi haft nästan 400 stycken besökare under dagen!

Samtrans hade olika fordon på plats som var öppna för alla, bland annat hade vi en bårbil där. Flera av Samtrans chaufförer fanns tillgängliga och visade upp fordonen och svarade på frågor. Den som ville kunde också prova på att blåsa i alkolås.

I idrottshallen kunde man vara med på Friskis&Svettis jympapass "Öppna dörrar". Under dagen fanns möjlighet för den som ville att testa boccia, elhockey, judo, bågskytte eller showdown*. För den badsugne fanns det möjlighet att få bada gratis i en timme i StHIF´s fina, varma bassäng.

På scenen hände det också grejer! Det var filmvisning och information om segling med Handicat, artister från Väsby melodifestival uppträdde och Jesper Odelberg var också där. Olle Hansen, f d paralympicer i bordtennis berättade om vad idrotten betytt för honom.

Under hela dagen bjöd Samtrans på korv med bröd och hamburgare till den som ville ha. Gott fika fanns till försäljning av Härs och Tvärs och Upp och Ner som kom från Skuru IK. Skuru IK hade också lottförsäljning och allt överskott från intäkterna av fikat och lottförsäljningen gick oavkortat till Skuru IK.

För barnen fanns en hoppborg, ansiktsmålning, (det var många prinsessor, vampyrer och Spidermans som gick omkring!), och ballonger.

Fästingambulansen var också där hela dagen och den som ville kunde vaccinera sig till självkostnadspris. Funkisläger fanns också plats och visade upp sin lägerverksamhet.

Vi på Samtrans hade en toppendag och tackar alla som kom och besökte oss!

* För mer information om boccia, elhockey, judo, bågskytte eller showdown, kontakta StHIF.

                                      

Showdown

  

Jesper Odelberg1

Daniel

Funkisläger

 


 

Fästingambulansen

Friskis Svettis

Judo

Tobias

 Mattias -sjunger

Jesper Odelberg2

 

Vi tackar: vi på Samtrans vill passa på att tacka alla som var med och gjorde Samtransdagen! Stort TACK till alla er - ingen nämnd, ingen glömd!

Fotograf: Elle Olsson, Samtrans