Samtrans "Vi bryr oss mera"

 

Samtrans stiftar "Vi bryr oss mera", Insamlingsstiftelse

Samtrans skänker 50 öre för varje resa utförd inom Samtrans Rullstolstaxi  till stiftelsen. Samtrans har beslutat att skänka 50 öre per utförd rullstolstaxiresa från och med den 1 januari 2012. Hittills har våra kunders resor samlat in över 65.000 kronor!

Stiftelsens medel ska möjliggöra aktiv fritidssysselsättning och därigenom stimulera till fortsatt utveckling för barn, ungdomar och vuxna som annars skulle sakna dessa möjligheter.

Stiftelsens förvaltning och räkenskaper granskas av utsedd revisor.

Stiftelsens ändamål skall främjas genom

  1. att Stiftelsen i Sverige verkar för att erhålla frivilliga bidrag, gåvor och legat samt att erhållna medel, antingen i dess helhet eller avkastningen därav, används för att möjliggöra aktiv fritidssysselsättning och därigenom stimulera till fortsatt utveckling för barn, ungdomar och vuxna som annars skulle sakna dessa möjligheter.
  2. att Stiftelsen samarbetar med och assisterar ansvarsmedvetna organisationer i Sverige för att härigenom kunna skapa bra fritidsverksamhet.

För mer information var god kontakta:

Jan Pelli, styrelseordförande, telefon: 073-655 74 05

E-post: jan.pelli@samtrans.se.

 www.vibryrossmera.se

 

 

 

VI bryr oss mera

 

Vill du ge en gåva till stiftelsen?
Gör en insättning till bankgironummer: 836-7823. Märk inbetalningen med ditt namn, såvida du inte önskar att vara anonym.

 www.vibryrossmera.se