Samtrans på Hjultorget 2012

 

Samtrans ställde ut på Hjultorget, Kistamässan, 22-23 maj. Hjultorget är en hjälpmedelsmässa där besökarna också kan prova och känna på
det som hjälpmedelsmarknaden erbjuder.

Vi på Samtrans var där och informerade om Samtrans Rullstolstaxi. I vår monter stod en Samtrans Rullstolstaxibuss som fick mycket positiv uppmärksamhet. I montern kunde de som var beviljade färdtjänst med specialfordon i Stockholms län fylla i enkät om sina resvanor med rullstolstaxi med chans att vinna fina priser. Vi lottade ut ett presentkort på turridning hos Ridkraft, en stor och en liten presentkorg - båda fyllda med massa godsaker och tre stycken paket med ett kilo kaffe.

Alla vinnare är meddelade och vinsterna bör vara vinnarna tillhanda senast 1 juni.

Under mässdagarna delade vi ut en liten godispåse med lite information om Samtrans Rullstolstaxi, en tablettask och ett äpple. Vi erbjöd också rullstolstaxikunderna att boka resor direkt på plats i vår monter, vilket var mycket uppskattat.

Vi som jobbade på mässan är glada över att så många fyllde i vår enkät och också lämnade personliga kommenterar, ris och ros och förslag till förbättringar! Sammanlagt fick vi in 83 stycken enkäter under de här dagarna. Hjultorget hade 1362 stycken besökare första dagen och 1038 stycken andra dagen.

Vi passar på att tacka alla er som kom och besökte vår monter på mässan - det är så himla roligt att få träffa våra kunder!

Glad sommar önskar vi som jobbade på mässan!

Anna, Elle, Linda, Nicole, Emelie och Mikaela

 

Krister Säll-Lundgren och Mikaela
Krister Säll-Lundgren kom och besökte oss i vår monter.

- Tack för det Krister, det är alltid lika trevligt att träffa dig! Mikaela och Emelie från Samtrans BC jobbar på i montern.

 

Irre backar in bussen
Vår chaufför Irre backar in
bussen i montern.

Jan Pelli hälsar på i montern
Samtrans VD Jan Pelli besöker
montern. 

Goodiebags
Våra uppskattade Goodiebags.

 Linda Nicole Anna
Linda, Nicole och Anna fick mycket uppskattning från kunderna som kunde boka in sina Samtrans Rullstolstaxiresor direkt på plats i vår monter.

 

Text och bild: Elle Olsson